China Scooter Onderdelen

Indien u vragen heeft over CDI's, ECU's of Speedconverters EURO4, lees eerst ons BLOG. Telefonisch zijn wij tussen 12:00 en 17:30 bereikbaar. Whatsapp/email, 24/7

Geen producten in de winkelwagen.

Veel gestelde vragen

1. Indien u vragen heeft over cdi’s, ecu’s, speedconverters of power commanders. Lees eerst ons blog op onze webshop, hierin staat veel nuttige informatie wat u op weg kan helpen. Komt u er toch niet uit, kunt u onze klantenservice bellen.

2. Als u status van u bestelling is veranderd in verzonden, krijgt u na s ávonds automatisch een e-mail van DPD over de levering in u mailbox. Kijk ook in u spam box! Het komt ook vaak voor dat een klant een typfoutje in het emailadres maakt, b.v. .con i.p.v. van .com.
Omdat het systeem geheel geautomatiseerd is, word de bevestigingsmail en track tracé door die rede na een niet bestaand mailadres verzonden

3. Als u iets zoekt wat niet op de webshop staat, betekend niet dat we dit niet kunnen leveren, neem per email of telefonisch contact op. En wij maken een scherpe offerte voor u.

4.Raakt u zending zoek bij DPD? Iedere zending is automatisch verzekerd tot 520€, na het invullen van de documenten van DPD, sturen wij u zending kosteloos opnieuw op.

5. Retourzendingen zijn altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat China Scooter Onderdelen niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jou retour-items correct verwerkt is. Dit is namelijk u bewijs van retournering. De retourkosten indien u zelf iets verkeerds heeft besteld van voor de klant. Het beleid van thuiswinkel.org is hier heel duidelijk over, als u op deze link klikt: Thuiswinkel.org Kunt u alles lezen over ons retourbeleid.
Ook hebben wij een aparte pagina gemaakt waar je alles kunt teruglezen over het retourbeleid.