China Scooter Onderdelen

Indien u vragen heeft over CDI's, ECU's of Speedconverters EURO4, lees eerst ons BLOG. Telefonisch zijn wij tussen 12:00 en 17:30 bereikbaar. Whatsapp/email, 24/7

Geen producten in je winkelwagen.

Veel gestelde vragen

  1. Indien u vragen heeft over cdi’s, ecu’s of speedconverters. Lees eerst ons blog op onze webshop, hierin staat veel nuttige informatie wat u op weg kan helpen. Komt u er toch niet uit, kunt u onze klantenservice bellen.

2. Als u status van u bestelling is veranderd in verzonden, krijgt u na een tijdje automatisch een e-mail van postNL over de levering in u mailbox. Kijk ook in u spambox! Het komt ook vaak voor dat een klant een typfoutje in het emailadres maakt, b.v. .con ipv van .com.
Omdat het systeem geheel geautomatiseerd is, word de bevestigingsmail en track&trace door die rede na een niet bestaand mail-adres verzonden

3.Als u iets zoekt wat niet op de webshop staat, betekend niet dat we dit niet kunnen leveren, neem per email of telefonisch contact op. En wij maken een scherpe offerte voor u.

4.Raakt u zending zoek bij postNL, blijven wij altijd verantwoordelijk, en sturen wij u zending kosteloos opnieuw op.

5. Retourzendingen zijn altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat China Scooter Onderdelen niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jouw retour-items correct verwerkt is. Dit is namelijk u bewijs van retournering.