China Scooter Onderdelen

Indien u vragen heeft over CDI's, ECU's of Speedconverters EURO4, lees eerst ons BLOG. Telefonisch zijn wij tussen 12:00 en 17:30 bereikbaar. Whatsapp/email, 24/7

Geen producten in je winkelmand.

algemene voorwaarden

Voorwaarden

Artikel 1. Toepasselijkheid:

1.0 De algemene voorwaarden gelden voor alle producten die u op de website van China Scooter Onderdelen aantreft.

1.1 Van de algemene voorwaarden kan worden afgeweken, dit moet dan door China Scooter Onderdelen per email worden vastgelegd.

1.2 Bij een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden van China Scooter Onderdelen.

1.3 China Scooter Onderdelen is niet aansprakelijk voor eventuele  prijswijzigingen en typefouten die in het systeem staan. China Scooter Onderdelen  staat niet garant voor de levering van de producten die uitverkocht zijn.

 

Artikel 2. De overeenkomst:

2.0 Een overeenkomst met China Scooter Onderdelen  komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mail adres. Het is hierbij niet van belang of de order via de website of telefonisch is besteld.

 

2.1 De klant kan zijn bestelling ontbinden, dit moet binnen 36 uur na plaatsingsdatum, d.m.v. een e-mail te sturen naar info@chinascooteronderdelen.nl

2.2 Omruilen van een product na kontante of bank betaling is mogelijk zolang het product onbeschadigd of ongebruikt is. Het is mogelijk binnen de veertien dagen na factuurdatum zonder opgaaf van reden te retourneren (Wet Koop op Afstand).

Artikel 3. Producten, aanbiedingen, prijzen:

3.0 Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

3.1 Producten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

3.2 Producten blijven eigendom van China Scooter Onderdelen  tot ontvangst van betaling.

3.3 Al onze producten worden geleverd onder eigendomsbehoud.

 

Artikel 4. Betalingen:

4.0 Bij bestellingen via de website kan op de volgende wijze worden betaald

:·          Het bedrag overmaken via de Bank

.·          Zelf afhalen tegen contante betaling.

.           Doormiddel van Ideal of Creditcard via de webshop

4.1 verzendkosten zijn voor rekening van de klant, deze zijn afhankelijk van het artikel dat u bestelt.

Artikel 5. Levertijd en de leveringen:

5.0 Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. China Scooter Onderdelen streeft ernaar om uw bestelling binnen 48 uur (op werkdagen)  te leveren.

5.1 Zodra de te leveren producten afgehaald zijn, gaat het transportrisico over op de klant.

 

Artikel 6. Retourzending:

6.0 Indien u van China Scooter Onderdelen  een onjuist(e) maat/artikel ontvangt behoort u dit de dag van ontvangst aan ons te melden. U kunt dit artikel retourneren of omruilen (per post)of zelf langskomen. China Scooter Onderdelen vergoed de verzendkosten in dit geval.

6.1 Indien u een onjuist artikel heeft besteld, is het mogelijk dit (ongebruikt en onbeschadigd) binnen 14 dagen om te ruilen zonder opgaaf. De verzendkosten hiervan komen voor rekening van de klant.

6.3 Indien u onderdeel defect is dient u het terug te sturen naar Chinascooteronderdelen.nl, de retourkosten zijn voor de klant, de verzending van het nieuwe onderdeel na de klant, voor Chinascooteronderdelen.nl

 

Artikel 7. Aansprakelijkheid,  Garantie en Reparatie:

7.0 China Scooter Onderdelen verleent op alle Cross-sport artikelen (ATV’s , Dirtbikes, Pitbikes, Midi quads, Minibikes, kinder quads, scooters ) startgarantie, dit houd in dat het product onbeschadigd is en goed functioneert. Indien dit niet het geval is, dient u dit binnen 24 uur per email of telefonisch te melden. China Scooter Onderdelen  verleent op geen enkele wijze gebruikersgarantie, tenzij artikel 7.0-a schriftelijk van toepassing.

 

7.0-a Indien u die quad bij ons afgemonteerd koopt, heeft u 12 Maanden fabrieksgarantie op alles.
Indien u koopt in krat, heeft u 12 maanden fabrieksgarantie op het motorblok.

Meerprijs is afhankelijk de:

  • Geldigheidsduur van de garantie
  • Wat voor type garantie (alleen op de draaiende onderdelen van de motorblok of volledig).
  • Artikel 7.0-a is alleen schriftelijk van toepassing en dat bewijs dient u zorgvuldig te bewaren. Geen bewijs is geen garantie!.
  • Het type garantie staat aangeduid op U factuur.

7.1 Van de onderdelen en accessoires  garandeert China Scooter Onderdelen dat zij onbeschadigd geleverd worden en goed functioneren. Mocht dit echter niet het geval zijn, dient u dit binnen 48 uur per email of telefonisch te melden. Uiteraard kunt u dit product kosteloos omruilen.

7.2 China Scooter Onderdelen stelt zich op geen enkele wijze aansprakelijk voor de schadevergoeding (in welke vorm dan ook) aan de klant.

7.3 Het gebruik van deze producten zijn geheel op eigen risico en NIET toegestaan op de openbare weg. Producten met een EEC keurmerk uitgezonderd.(scooters , quads met wegtoelating, crossbrommers).

7.4 Voor reparaties/garantie moet U het voertuig naar onze vestiging in Weert komen brengen.

7.5 Bij verkoop voertuig vervalt garantie, wij geven enkel garantie aan klanten die het voertuig van China Scooter Onderdelen hebben gekocht.

7.5 Indien U voertuig defect is dient U deze zelf te brengen naar China Scooter Onderdelen , of U kunt gebruik maken van onze koeriersdienst tegen betaling.

Artikel 8. Copyright:8. 0 De foto´s en video’s op de website zijn beschermd en vallen onder het copyright. Het gebruik van deze foto’s en video’s  voor eigen of andere doeleinden is dus verboden en strafbaar.