China Scooter Onderdelen

Indien u vragen heeft over CDI's, ECU's of Speedconverters EURO4, lees eerst ons BLOG. Telefonisch zijn wij tussen 12:00 en 17:30 bereikbaar. Whatsapp/email, 24/7

Geen producten in de winkelwagen.

verzendingsbeleid

Pagina: algemene voorwaarden verzendingsbeleid 

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de onderstaande gegevens van deze pagina.

Algemene voorwaarden:

Afkoelingsregeling

1.U mag tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze geheel of gedeeltelijk zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling voor kopen op afstand. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de bankrekening of creditcard die u heeft gebruikt voor de aankoop.

Uw retourzending kan alleen geaccepteerd worden indien de producten compleet, ongeschonden, ongebruikt (niet gemonteerd geweest) en in de originele verpakking door ons worden ontvangen. Alle portokosten zijn voor uw rekening. Zie het artikel op thuiswinkelwaarborg voor misverstanden te voorkomen.

2. Retourzendingen zijn altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat ChinaScooterOnderdelen niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jou retour-items correct verwerkt is. Dit is namelijk u bewijs van retournering.

3. Bij een retouring van een product, altijd de pakbon, factuur, of retourformulier bijvoegen. Het is voor ons zeer handig als we weten wie de zending heeft teruggezonden. Bij een verkeerd besteld product zijn de retour kosten voor kosten koper. De zending kan retour naar het adres op de pakbon, graag rede retour op pakbon schrijven.

4. Als wij een verkeerd of defect product opsturen, zijn de verzendkosten voor ChinaScooterOnderdelen.nl
Wij sturen u dan een retour-zegel via email van DPD, zodat u het kosteloos terug kunt zenden.

5. Retour pakketten kunnen teruggestuurd worden na:

CHINA SCOOTER ONDERDELEN
Tel:  085-5004700
Mail: info@chinascooteronderdelen.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: HANDELSONDERNEMING VLEESHOUWERS
Onze domeinnaam is www.chinascooteronderdelen.nl
Ons vestigingsadres:
Graafschap Hornelaan 157G
6001AC Weert
Nederland
KVK: 12065444
BTW: NL001802387B94

Pagina: Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@chinascooteronderdelen of telefonisch. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Verzendkosten:

Nederland: 6,95€
België: 7.95,-€

Pagina: Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking
– Creditcard
– Bankcontant
– Afterpay via Klarna
– In3 betalen via Ideal in 3x 0% rente, geen BKR check

TELEFOON
085 500 47 00 Tijdens openingstijden

 

OPENINGSTIJDEN
Maandag:    Gesloten
Dinsdag:      12.00u tot 17.30u
Woensdag:    12.00u tot 17.30u
Donderdag: 12.00u tot 17.30u
Vrijdag:        12.00u tot 17.30u
Zaterdag:    12:00u tot 15:00U
Zondag: Gesloten