China Scooter Onderdelen

verzendingsbeleid

Pagina: verzendingsbeleid

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

CHINA SCOOTER ONDERDELEN
Tel: 0646250711
Mail: info@chinascooteronderdelen.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: HANDELSONDERNEMING VLEESHOUWERS
Onze domeinnaam is www.chinascooteronderdelen.nl
Ons vestigingsadres:
Graafschap Hornelaan 157G
6001AC Weert
Nederland
KVK: 12065444
BTW: NL001802387B94

Pagina: Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@chinascooteronderdelen of telefonisch. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Verzendkosten:

Nederland: 6,95€
België: 9,-€

Pagina: Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking
– Creditcard
– Bankcontant

TELEFOON
06-46250711 tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar/ Whatsapp 24/7 

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten!!
Dinsdag : 12.00u tot 17.30u
Woendag: 12.00u tot 17.30u
Donderdag: 12.00u tot 17.30u
Vrijdag: 12.00u tot 17.30u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten