China Scooter Onderdelen

Indien u vragen heeft over CDI's, ECU's of Speedconverters EURO4, lees eerst ons BLOG. Telefonisch zijn wij tussen 12:00 en 17:30 bereikbaar. Whatsapp/email, 24/7

Geen producten in de winkelwagen.

over ons

In 2008 hebben we onze onderneming opgericht onder de naam Q-Trading. We zijn begonnen als Quad/Scootershop en vanuit onze locatie in Nederweert-Eind hielden we ons bezig met de verkoop en onderhoud aan particulieren en bedrijven.

We zijn later verhuisd naar een nieuwe vestiging aan de graafschap hornelaan 157 G in Weert.

Van scooterzaak naar webshop

In 2015 hebben we chinascooteronderdelen.nl opgericht en zijn we ons meer gaan focussen op de online verkoop van scooter onderdelen en accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment aan voordelige, maar kwalitatief hoogstaande producten. Van accu’s tot windschermen en van banden tot zadels voor alle chinese scooters. Het is allemaal te vinden via onze webshop.

Onze jarenlange ervaring en goede contacten hebben ons bij betrouwbare fabrikanten gebracht die ons bovengemiddelde kwaliteit leveren.

Werkplaats en showroom

We houden ons niet alleen bezig met de online verkoop. U kunt nog altijd terecht in onze vestiging in Weert voor onderhoud, advies en het kopen van producten. Als u graag onze showroom wilt komen bezoeken, adviseren wij u om van tevoren te bellen voor een afspraak.
In het hoofdseizoen is dit niet nodig, in het winterseizoen wel.

Door een afspraak te maken kunnen we er voor zorgen dat er altijd een verkoper voor u klaar staat, om u goed te woord te staan.