China Scooter Onderdelen

Indien u vragen heeft over CDI's, ECU's of Speedconverters EURO4, lees eerst ons BLOG. Telefonisch zijn wij tussen 12:00 en 17:30 bereikbaar. Whatsapp/email, 24/7

Geen producten in de winkelwagen.

Retourneren Voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Afkoelingsregeling

1.U mag tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze geheel of gedeeltelijk zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling voor kopen op afstand. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de bankrekening of creditcard die u heeft gebruikt voor de aankoop.

Uw retourzending kan alleen geaccepteerd worden indien de producten compleet, ongeschonden, ongebruikt (niet gemonteerd geweest) en in de originele verpakking door ons worden ontvangen. Alle portokosten zijn voor uw rekening. Zie het artikel op thuiswinkelwaarborg voor misverstanden te voorkomen.

2. Retourzendingen zijn altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat ChinaScooterOnderdelen niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jou retour-items correct verwerkt is. Dit is namelijk u bewijs van retournering.

3. Bij een retouring van een product, altijd de pakbon, factuur, of retourformulier bijvoegen. Het is voor ons zeer handig als we weten wie de zending heeft teruggezonden. Bij een verkeerd besteld product zijn de retour kosten voor kosten koper. De zending kan retour naar het adres op de pakbon, graag rede retour op pakbon schrijven. Bent je het retourformulier kwijt, kunt u het hieronder aan de pagina uitprinten.

4. Als wij een verkeerd of defect product opsturen, zijn de verzendkosten voor ChinaScooterOnderdelen.nl
Wij
sturen u dan een retour-zegel via email van DPD, zodat u het kosteloos terug kunt zenden.

5. Retour pakketten kunnen teruggestuurd worden na:

Handelsonderneming Vleeshouwers
Graafschap Hornelaan 157G
6001 AC Weert
Nederland

Vergeet niet het retourformulier volledig in te vullen, welke op de achterkant van de factuur staat geprint.
Zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen wij u bestelling niet verwerken.