China Scooter Onderdelen

Indien u vragen heeft over CDI's, ECU's of Speedconverters EURO4, lees eerst ons BLOG. Telefonisch zijn wij tussen 12:00 en 17:30 bereikbaar. Whatsapp/email, 24/7

Geen producten in je winkelwagen.

Retourneren Producten

Algemene voorwaarden:

1. Retourzendingen zijn altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat ChinaScooterOnderdelen niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jouw retour-items correct verwerkt is. Dit is namelijk u bewijs van retournering.

2. Bij het retouren van een product, altijd de pakbon, factuur, of retourformulier bijvoegen. Het is voor ons zeer handig als we weten wie de zending heeft teruggezonden. Bij een verkeerd besteld product zijn de retour kosten  voor kosten koper. De zending kan retour naar het adres op de pakbon, graag rede retour op pakbon schrijven. Als wij een verkeerd of defect product opsturen,  zijn de verzendkosten voor ChinaScooterOnderdelen.nl  Wij sturen u dan een retour-zegel via email van PostNL, zodat u het kosteloos terug kunt zenden.

3. Retour pakketten kunnen teruggestuurd worden na:

Handelsonderneming Vleeshouwers
Graafschap Hornelaan 157G
6001 AC Weert
Nederland